Thursday, March 31, 2011

Jungle in Che-ke Jip/Che-ke Jip berjiwa Hutan Kg

Very yawned look during breakfast :)
Bersarapan lepas menguap :)
Versi Bahasa dibawah

I get to interview Che-ke Jip (his mom calls him Mat Jip) a hybernating blogger of Che-ke Jip  who is engineered as a mechanical designer to earn a living. I broke the ice with does che-det inspire him? He said yes, the numbers of his visitors that is the reason he emulates to start to blog like Che-det and also trying his luck to emulate that ex-numero uno, top banana, big kahuna dude. Che-det's era was when he was sent to the states, he said with gratefulness.

So does fusion tea inspire him, simply asked him to lead him answering yes since he agreed to be interviewed. He hesitates to admit but gradually he frankly said, The Fusion Tea bumped into him, but he also bumped into The Fusion Tea. The most importantly he said he drinks it occasionally but for a sake of drinking it at the beginning.

He told us it was like to  "relieve coughing at the stairs", to drink it at first because it really tasted so good.  And also because its there on the shelf, and also being asked to taste it so many times, he rolled his eyes.

He confessed when he drinks for the few times, fusion tea works well for him, he could feel the different. He feels his eyes wide awake when to drive in the nite And it gives him very relaxing mood when he wants to rest n relax at any time. The Fusion tea helps with better blood circulations and gives better digestion. 

He chose fusion tea between 100 plus or Gatorade for lifting up his energy. I was shocked and grateful to learn that Fusion tea is already at par with those famous energy drink "100 plus", I am so proud he makes Fusion Tea feels.

So you love nature as well as Safari?  He said the fusion tea can take the safari out of him. He explained before taking fusion tea, he burped monsterously, after drinking it, he burps like once or twice easily. Che-ke Jip loves how his body feels,light, so cool and fresh, no windy thing. Oh he just like Mowgli in the Jungle Book, we laughed.

Che-ke Jip agrees with the fusion tea can take him out from the jungle. But the jungle in him still remains as the spices and herbs mostly are from the jungle that he loves so much about the fusion tea, very natural. He loves natural herbs and spices in the fusion tea, synchronized with his blog of nature and safari. His blog depends on the photos from others, if he could he would get photos by himself, soon he smiled. And fusion tea wants to follow him *wink wink* :) scroll for his video,he proudky pat on elephant's trunk

Bahasa Malaysia Version

Che-ke jip berblog jugak, walaupun dia seorang engineer yang buat design untuk kerjayanya. Saya bertanya betul ke Che-det adalah inspirasi Che-ke Jip. Dia setuju mengiyakannya, dan teruja dengan ramai followers iaitu salah satu sebab dia berblog. Lagipun era Che-det la dia dapat pergi belajar di United States. ceritanya dengan penuh menghargainya dan kesyukuran.

Adakah Fusion Tea memberi inspirasi untuk Che-ke Jip,saya bertanya untuk dapatkan jawapan positive oleh kerana Che-ke Jip bersetuju untuk diinterview. Sebaliknya, dia teragak-agak untuk memberi jawaban yang direct tetapi dengan nada ingin menceritakan bahawa teh fusion ni pada mulanya dia meminum sebagai lepas batuk di tangga saja.  Sebab adanya fusion tea di rumah, di atas kabinet dan juga di jamu selalu, dan juga diminta rasa teh fusion selalu, sambil mengukir senyuman sinis.

Che-ke Jip menerangkan bila dipujuk untuk rasa selalu, membuat dia tertarik dengan rasa teh fusion yang sangat menarik, lain dari yang lain. Dengan meminum beberapa kali dia rasa badannya ringan, matanya segar untuk memandu pada waktu malam. Teh fusion juga memberi kenikmatan untuk beristirehat, tidur yang nyenyak. Che-ke Jip mengaku bahawa dia memang memilih teh fusion dari 100 plus atau gatorade untuk lebih bertenaga. Saya sangat berbangga mendengar jawapannya dimana teh fusion sudah setaraf dengan 100 plus, atau gatorade. InsyaAllah.

Jadinya Che-ke Jip menggemarkan tempat yang semulajadi, hutan rimba, safari? Dia mengaku dan mengatakan dia boleh dikeluarkan dari hutan kalau tersesat disana, tapi berjiwakan semulajadi hutan kampung, safari dalam dirinya sesiapa pun tak boleh keluarkan, macam Mowgli dalam cerita Jungle book :) sambil ketawa. Dia jugak menceritakan cuma teh fusion saja yang boleh keluarkan monsterous dalam badannya, sebab dia sedawa keterlaluan dan tak mudah, tapi dengan teh fusion dia bersedawa sekali atau dua kali dengan senangnya dan rasa badannya ringan dan bertenaga.

Rempah ratus didalam teh fusion amatlah digemarinya dan sememangnya dia pun memang gemar semulajadi seperti dalam blognya Che-ke Jip. Che-ke Jip ingin post kan gambar2 yang diambilnya sendiri pada suatu hari nanti. Oh nak mengembara ke safari, nak ikut saya menyampuk *mengelip mata* :) Saksikan Che-ke jip bertepuk tampar dgn si elephant :)

10 comments:

  1. Salam perkenalan.
    Terima kasih ya kerana sudi ikut saya.
    Memang baik teh ini. Saya pun minum. Cik Abang beli dari kawannya.

    ReplyDelete
  2. mmm saya suka teh ni, gigi saya pun rasa kuat. thank you.

    ReplyDelete
  3. Thanks for visditing my blog for the challenge, Don't give up on having a daughter, I had two son's then third time lucky my daughter arrived.
    Good luck with your dream.
    Yvonne.

    ReplyDelete
  4. wow!

    your blog have 2 versions of posting :)

    this is cool.

    i love che det too and he will be my idol forever!

    ReplyDelete
  5. Hi Fusion Tea, very interesting post. I have not tried this yet. Must check it out.
    I mostly minum iced coffee or Chinese green tea.
    Good interview......and you looking fabulous too.
    Best regards, keep a song in your heart
    Lee.

    ReplyDelete
  6. I share the same experience, when I need energy, Fusion Tea will give me energy, when I need to relax, Fusion Tea relaxes me. And it certainly helps with digestion. I love Fusion Tea.

    ReplyDelete
  7. Thanks for sharing the info..reading thru I think sooner or later I'll give this fusion tea a try, at the moment I'm finishing the misai kuching tea that I bought..hehe

    ReplyDelete
  8. tentang teh yah... belum pernah coba.. jadi pengen.. ^^ thanks for share :)

    ReplyDelete
  9. Thank you for reading my blog. Indian culture ahs some similarities to your culture. I gathter this from you blog. Do you have childrens stories from our earlier prophets times too. My daughter always wonders.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...